masku-vaakuna mynamaki-vaakuna naantali-vaakuna vehmaa-vaakuna taivassalo-vaakuna mtkvs-99 VELHO-164

Tervetuloa!

Olet saapunut Mynälahti -sivustolle. Tiesitkö, että Mynälahti on ikään kuin Itämeri pienoiskoossa ja kärsii samoista ongelmista, esimerkiksi rehevöitymisestä ja veden laadun heikkenemisestä.

Tämän sivuston tarkoituksena on omalta osaltaan edistää yhteisöllisyyttä, yrittäjyyttä, ympäristönsuojelua, uusia innovaatioita ja toimintatapoja, sekä energiaomavaraisuuden kehittämistä Mynälahden vaikutusalueella. Mynälahti-sivusto on tarkoitettu kaikille Mynälahden asukkaille, yrittäjille, päättäjille, opiskelijoille tai muuten ympäristönsuojelusta ja erityisesti Mynälahden suojelusta kiinnostuneelle jotka pienin arjen teoin haluavat kehittää elinympäristöään ja tietää miten se muuttuu ja kehittyy.

Tiesitkö, ettei Mynälahteen kohdistu ainoastaan uhkia, vaan se pitää sisällään myös paljon mahdollisuuksia, esimerkiksi ruo’on energiahyödyntämisen tai vaikkapa saaristokaupunki -konseptin kehittämisen. Toivottavasti löydät näiltä sivuilta ajatuksia tai mieleesi nousee uusia ideoita, joita myös muilla vastaavan tyyppisillä rannikko- ja vesistöalueilla olisi mahdollista hyödyntää. Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan toimintaamme, Mynälahden kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Jää hetkeksi ja tutustu. Toivomme antoisia ja hyödyllisiä hetkiä sivuston parissa!